DOLAR 28,8964 -0.02%
EURO 31,5246 -0.01%
ALTIN 1.889,22-0,01
BITCOIN 1090254-0,01%
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak istifa etti

Türkiye Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak istifa etti

ABONE OL
Kasım 24, 2020 11:46
Türkiye Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. Albayrak, yaptığı açıklamada sağlık sorunları sebebiyle görevine devam etmeme kararı aldığını belirtti.

İstifa haberiyle ilgili olarak hükümet tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Berat Albayrak’ın Twitter hesabına ise ulaşılamıyor.

“Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım.

Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir.

Enerjide olduğu gibi ekonomide de ektiğimiz tohumlar çok da uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştırdığına şahit olacağız inşallah. Bundan en ufak bir şüphem yoktur.

Bu 5 yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir haklarını helal etsinler. At izinin iti izine karıştığı, Hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı böyle çetin bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbim razı olsun.

Türkiye tarihindeki belki de en kritik dönemlerden sayılacak olan bu 5 yıllık süre zarfında ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun.

Gaybı, kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak güç sahibi Cenab-ı Allah bizleri Sirat-ı Müstakim’den ayırmasın.

Sonumuzu hayreylesin…”

Berat Albayrak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.